Al mijn voorouders waren Frans

posted in: Dutch | 0

 

 

 

 

Oké mam, ik ga naar tante Jamile dit weekend, maar alleen als papa m’n vriend mee laat gaan!

Wij moslims hebben veel problemen, en de sluier die jij en anderen zoals jij dragen is er daar één van! We zijn van ver gekomen om hier te werken en leven, niet om ons geloof en onze geschiedenis te laten zien. Als jij je religie wil laten zien of hijab wil dragen, ga dan terug naar je eigen land om daar te leven zoals jij wilt.

Al mijn voorouders waren Frans en dit land is mijn thuisland, zuster. Islam is mijn religie. Jullie Arabische moslims hebben jullie religie te koop gezet en wij hebben het aangegrepen.

facebook.com/islamcomic

instagram.com/islamcomics

twitter.com/islamcomics

https://t.me/Islamcomics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *